Beoordelingen van Sushi Vandaag Volendam

Recente recensies

5.0
De Goede
6 mei 2022

Weer super genoten van de heerlijke sushi en de top service.

Melanie
29 april 2022
Mireille
25 april 2022

Keurig bezorgd en heerlijk gegeten

Natasja
22 april 2022

Sushi vandaag is echt de best. Goed gevulde pokebowl zeer mooi opgemaakt en super van smaak. Op 1 mijn favoriet.

Carlijn
21 april 2022

Heerlijk vers. Ruim op tijd bezorgd.

Lida
18 april 2022
Ab
14 april 2022
Johan
12 april 2022

Eerste keer besteld, en zeker voor herhaling vatbaar want het was top!

Jan de Groot
11 april 2022

Professioneel en goede kwaliteit.

De Boer
10 april 2022

Sushi was goed alleen wel koud... Om 11 uur besteld voor 19:00 en geleverd om 19:28... Maar uiteindelijk wel genoten

S
8 april 2022
Mh Rossenaar
3 april 2022

Zoals altijd precies op tijd geleverd en alles lekker vers gemaakt.

Marcel
3 april 2022
Jasper
2 april 2022

De kwaliteit was anders dan we gewend zijn. De sushi smaakte anders het leek alsof de rijst of iets wateriger was.

Lida
28 maart 2022

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Radia
25 maart 2022

Heeeel lekker en snelle bezorging 👍🏻

Antoinette van Leeuwen
25 maart 2022
Tol
20 maart 2022

Deze box vaker besteld, maar dit keer vond ik hem heel erg tegenvallen... erg saai ,droog, misschien al een aantal uur eerder gemaakt? Zijn we niet gewend van jullie. Meestel is de crunchy garnaal echt lekker crunchy en vaak nog een beetje lauw warm zo vers en nu een slappe hap. Kleine stukjes sushi normaal is het lastig om hem zo om in 1x op te eten dit keer waren ze erg karig met alles.Dit gaat over de box sensation deluxe . Mvg Fam Tol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koosje
19 maart 2022

Super vers en altijd heerlijk

S
18 maart 2022

Top, zoals altijd!

Corine
16 maart 2022

Snel en vriendelijk bezorgd

Monica
14 maart 2022

Voor het eerst een mix sushibox besteld om uit te proberen. Het was heerlijk en de bezorging was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lida
14 maart 2022

Het was weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
13 maart 2022
Mireille
13 maart 2022
De Goede
4 maart 2022

Op tijd geleverd, en top kwaliteit sushi!

Frank
4 maart 2022

Prima eten, bezorger tot aan de deur (zelfs op vakantiepark). Sojasaus voor de liefhebber aan de minimale kant, en de stokjes ontbraken! Al met al aanrader

Peter
2 maart 2022

Was top

Souad
28 februari 2022

Sushi is lekker. Alleen wachttijd is minimaal 1.5 uur helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

piet
28 februari 2022
Van Beek
20 februari 2022
Ellen
19 februari 2022

Sushi was op zich lekker maar de gedroogde peterselie en chilipoeder vonden wij erg jammer.

Natasja
17 februari 2022
Kes
15 februari 2022

Sensation de luxe niet normaal zo lekker

Kelly
13 februari 2022

Bezorging was precies op tijd en dat voor een zondagavond, sushi was lekker vers! Had alleen de verkeerde rol gekregen, had zalm besteld en kreeg tonijn. Verder was de smaak wel weer geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Radia
11 februari 2022

Heerlijke Poke bowl gamba’s 😋 Bezorging was ook heel snel top 👍🏻👍🏻👍🏻

Charita
11 februari 2022
Achmed Afkiri
6 februari 2022

Sushi vandaag Volendam tilt de sushi ervaring naar een hoger niveau. Wij bestellen altijd bij hen en het is altijd perfect. Wij eten nergens anders sushi meer…

Ingrid
5 februari 2022

Weer heerlijk gegeten lekker vers

lida nes
4 februari 2022

super lekker

kiki
29 januari 2022

Sushi was heerlijk. Bezorgingstijd was iets meer dan een uur.

Ivana
29 januari 2022

Bezorging top op tijd. Kwaliteit ook erg lekker en vers. Alleen de zalm cheese (cheese) mag smaakvoller zijn.

F van Drie
29 januari 2022

Altijd goed,

Safia
24 januari 2022

Lekker en snel bezorgd

Glenn
24 januari 2022

Eten geweldig bezorging wederom te laat!

Soraya Tol
24 januari 2022

Bestelling kwam eerder dan aan gegeven, op zich niet erg. Alleen het kan ook voorkomen dat mensen dan nog niet thuis zijn. Voor derest was het top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulien
15 januari 2022

Heerlijke verse sushi

Sier
14 januari 2022

Heel lekker gegeten. De bezorging was keurig.

Denise
13 januari 2022

Het smaakte erg lekker weer!

.
12 januari 2022

Het was voor het eerst minder. Het leek wel niet goed gebakken allemaal

Marjan Pietersz
11 januari 2022

De sushi was heerlijk en perfect op tijd geleverd. Dank!

Paula
10 januari 2022

Zoals altijd weer top en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
6 januari 2022
van Dam
6 januari 2022
Anoniem
3 januari 2022
Isabel
2 januari 2021
Jan Koning
31 december 2021

Het was meer dan uitstekend!

Harry
31 december 2021

Op tijd bezorgd, super kwaliteit en echt smullen

Niek scholten
29 december 2021

20:00 uur afgesproken en ze waren stipt op tijd. Brommer meneert was erg vriendelijk. De sushi zelf was ook prima

De Jong
29 december 2021

Voor de 2x hebben wij meer dan 2 uur moeten wachten op onze bestelling. Ze zouden het goed maken omdat die eigenlijk niet kon. Geven ze er een paar blikje bij. Dit was zeer teleurstellend.

Linda
27 december 2021

De sushi was erg lekker en de bezorger was goed op tijd ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben Wählte
27 december 2021

Uitstekend sushi, makkelijk te bestellen en exact op tijd geleverd, complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theunis
26 december 2021

Het was TOP

Rob
25 december 2021

Ondanks dat ik vandaag (Op eerste kerstdag) had besteld gewoon geleverd binnen een uur. Kwaliteit zoals elke keer top. Ik bestel alleen elke keer teveel.

Margriet
25 december 2021

Super mooie sushi.

An
24 december 2021
Martin Schilder
24 december 2021

Het was weer heerlijk, wat is het toch lekker.

Jon
23 december 2021

Altijd lekker en altijd op tijd.

Roos
20 december 2021

Heerlijke sushi! Vers gemaakt en op tijd klaar bij afhalen. Was nog warm. Top.

N
19 december 2021
Inge
17 december 2021

Sushi was lekker, maar niet bijzonder. De warme gerechten waren niet warm meer. De garnalen loempia's vielen ons erg tegen. Veel deeg, weinig smaak. Bezorging duurde vrij lang, bijna 2,5 uur na de bestelling werd de sushi bezorgd.

Karin
16 december 2021

Zeer geslaagd en lekker. Bezorging top, kwaliteit top !

J. Van Beek
15 december 2021
Jeanet
13 december 2021

Superlekker gegeten! Top adres🤩

Joke
12 december 2021

Hele smaakvolle gevarieerde sushi.

Stacey
11 december 2021

Eten is altijd top, alleen als het te lang duurt, is het wel beter als iemand van de zaak belt dat het wat langer duurt.

Anouk Kuenen
11 december 2021
Claudia
6 december 2021
Mireille
6 december 2021

Weer top-kwaliteit zoals altijd, helaas geen wakame-salade, maar keurig gebeld hierover en iets anders aangeboden gekregen, TOP

Roos
4 december 2021

Prijs-/kwaliteitverhouding is prima. Bezorging precies op tijd.

Linda
1 december 2021

Keurig op tijd, nette en vriendelijke bezorgers, en heerlijke sushi met meerdere opties dan alleen zalm en tonijn. De inside-out en flamezalm zijn echte aanraders. Heerlijk dat er ook veel sushi met kaas beschikbaar zijn! Helemaal fan hier.

Ilona
29 november 2021

Omdat ik iets niet lustte, gevraagd of ik er iets anders voor in de plaats mocht! Super netjes geregeld, onwijs lekker en nog voor de aangegeven tijd bezorgt 👌🏼🥳

E
27 november 2021
sushi
27 november 2021
Monique
25 november 2021

Heerlijke sushi! Goede prijs kwaliteit verhouding 👍🏼

W W
21 november 2021

Al om 16:00 besteld om om 19:15 te laten bezorgen. Nadat ik om 19:40 gebeld heb kreeg ik de bestelling uiteindelijk na ruim 45 minuten. Een aantal sushi waren uit elkaar gevallen en ook niet helemaal rondom met rijst. Rommelig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ying
21 november 2021

Mijn bezorging werd een half uur te laat geleverd, zonder dat ik geïnformeerd werd. Uiteindelijk zelf maar contact opgenomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cynthia Lim
21 november 2021

Eten was prima, maar voor een bestelling voor 5 personen was er maar 1 flesje saus en 1 set eetstokjes.

F van D
20 november 2021

Vandaag wederom een Top verse sushi gehad. Bezorging correct volgens afspraak. Ja klasse

Fleur Sophie
17 november 2021

Het eten was weer heerlijk!

Ed smit
17 november 2021

Top

Jacqueline Veerman
15 november 2021

Was weer top

De Haas
10 november 2021

Altijd heerlijke sushi en foutjes worden keurig opgelost! Heel fijn :)

Lydia
9 november 2021

Heerlijk

de Groot
7 november 2021

Altijd op tijd en heerlijke sushi.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Didi
6 november 2021

Heerlijke, verse sushi en bezorging altijd op tijd

Mariska De Wolff
31 oktober 2021

Echt heerlijke sushi!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
30 oktober 2021

Het duurde alleen erg lang voordat het bezorgd werd.

Johan Veerman
27 oktober 2021

Het is er heerlijk vertoeven! Kom zeker eens proeven! Perfect optijd voor jouw eerste bijt!

Hubert Passiak
23 oktober 2021

Heel lekker

Lindsay
22 oktober 2021
marga
20 oktober 2021
Tol
17 oktober 2021

Vandaag hadden wij de Crunchy teriyaki beef prawn, Truffle mayo beef prawn, Flame zalm dragon special maki, Crunchy garnalen insideout en gefrituurde kip inside out. Deze rollen zijn in ieder geval aanraders. Het was echt erg goed! De laatste is wel wat heet, maar erg lekker. Volgende keer weer sushi van Sushi Vandaag Volendam.

Rebecca van Berkel
10 oktober 2021

Altijd erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjon
7 oktober 2021

Heerlijk en snelle bezorging!

Martin Schilder
3 oktober 2021

Het was echt weer super lekkere sushi, qua smaak echt top. De Poke bowl met zalm was ook erg lekker!

Anouk
2 oktober 2021

Iets later dan besteld, maar zeker het wachten waard! Deluxe box besteld die super lekker was!

Irene
2 oktober 2021

Heerlijke sushi. Altijd goed 😃

Denise
29 september 2021

Sushi was super lekker!

Nico Tol
27 september 2021

wij zijn gewoon zeer positief over deze sushi. Was niet de eerste keer en zal zeker niet de laatste keer zijn.

Anja Zwarthoed
27 september 2021

Het heeft 1 uur en 25 minuten geduurd voordat we de bestelling hadden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kalkwarf
25 september 2021

Was weer heerlijk Blijft een feest jullie sushi

Shelley sier
19 september 2021
Ilona
13 september 2021

Het eten was lekker, super service(aangezien ik geen tonijn lust, vervangen voor zalm👌). 45min na bestelling in huis.

Andrea
13 september 2021
Anoniem
12 september 2021
Tol
12 september 2021

Ruim ander half uur moeten wachten zonder dat ik berichtje heb gehad dat t later zou Komen heel slecht dus

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dijkstra
11 september 2021

Bezorging was snel en lekker

P
11 september 2021
Anouk Kuenen
10 september 2021
Yvonne
8 september 2021

Heerlijke Pokebowls Leuke vriendelijke bezorgers

Ellen
30 augustus 2021

De gedroogde peterselie op de sushi vinden wij zonde van de sushi. En we misten een beetje zout op de Edamame. Verder lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
26 augustus 2021

Was weer heerlijk, super bezorging net even voor de afgesproken tijd top!

Tierie
23 augustus 2021

Als je sushi wilde oppakken met je stokjes dan viel het uit elkaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
22 augustus 2021

De bestelling kwam 45 minuten te laar, en de warme gerechten waten inmiddels natuurlijk koud geworden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
22 augustus 2021

Sushi is altijd naar wens, bestellingen werden altijd binnen 30 minuten bezorgd. De laatste 3 bestellingen hebben wij extreem lang moeten wachten. De een na laatste keer was het 23.00 s’avonds na een telefoontje om 22.30 kwamen ze erachter dat ze de bestellingen waren vergeten. Vandaag was dat weer het geval na 2 uur te hebben gewacht zou de sushi meteen worden bezorgd met wat extra’s om het goed te maken. Dat extra’s waren ze weer vergeten. Na 2,5 uur wachten konden we dan eindelijk genieten van de sushi die was heerlijk gelukkig. Op tijd eten lukt op deze manier helaas niet meer want hier kan je dus niet van op aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Vandaag

Onze welgemeende excuses voor het ongemak. We zullen ons best doen om het verbeteren.

C. E.
12 augustus 2021

Gewoon goed !! 👍🏻

de Boer
12 augustus 2021
N
11 augustus 2021
Nico Tol
9 augustus 2021

Wij zijn elke keer weer blij verrast over de special rolls en zullen dus nog vaak opnieuw bestellen.

Tuijp
9 augustus 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
8 augustus 2021

De sushi opzich was wederom niet normaal, maar de bezorging hoort niet in een rugzak te gaan. Alles zat in elkaar gedrukt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
7 augustus 2021
M
1 augustus 2021

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
31 juli 2021

Heerlijke inside-out rolls! Bezorging was iets te laat, maar het was het wachten waard.

Fleur Sophie
30 juli 2021

Het was weer heerlijk! Het eten is lekker vers en de bezorging op tijd.

Patricia Jansen
30 juli 2021

Jullie waren geweldig klantvriendelijk .... toppie! Goede service verdient een dikke pluim.

I.E.
28 juli 2021

Heerlijke sushi!

Esther
26 juli 2021

De sushi was heerlijk alleen de hand rolls niet. Nori was taai en zalm heel vissig

Nina
25 juli 2021

Ondanks drukte lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marieke
25 juli 2021

Helemaal super,mooi op tijd,en erg goed verzorgd

Snoek
25 juli 2021

We hadden om 18 uur het eten besteld, 2 keer gebeld waar het bleef en uiteindelijk werd het 2 uur later om 20 uur bezorgd. Er werd als reden aangegeven dat het erg druk was en een fietsbezorger onderuit was gegaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gré
17 juli 2021

een mooie aanbieding, deze magic box. Erg lekker!

Chris
10 juli 2021

Super vers, heerlijk gegeten!

Mireille
9 juli 2021
Dick
9 juli 2021

Wij hebben de bestelling aangegeven geen stokjes te willen en geen wasabi want die gebruiken we niet. Al eerder aangegeven en wederom deze zaken opnieuw ontvangen. Wat voor zin heeft het om te vragen om aanvullende opmerkingen als jullie hier niets mee doen?

M
8 juli 2021

Bezorgen duurde vandaag heel lang

Hester
8 juli 2021

Altijd geweldig lekkere sushi

Klouwer
5 juli 2021

Het is de laatste keren heel anders dan hiervoor jammer genoeg, of er zit veel te weinig op de pokebowls of er zit net aan rijst bij. Jammer, dit was de laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid
1 juli 2021

Top!

Sanne van Gog
28 juni 2021
-
27 juni 2021

Rijst was nog te slap, waardoor sushi uit elkaar viel. Bestelling kwam half uur te laat en was niet compleet.

NSS
21 juni 2021

Groot assortiment, heerlijke sushi.

Boxtel
20 juni 2021

Heel lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margreet
15 juni 2021

Wij hadden de luxe box heeerlijk En altijd op tijd geleverd door vriendelijke bezorgers Echt een aanrader ‼️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark van den Berg
12 juni 2021

Sushi was top. Maar had bij de opmerking gevraagd om extra zwarte saus. Zat er niet bij, erg jammer

WJ de Boer
6 juni 2021

De sushi was erg lekker en de bezorging was erg snel.

Tanja langenberg
3 juni 2021

Was weer perfect

Ingrid
3 juni 2021

Kwaliteit is super heerlijk gegeten, en blij dat de bezorgen even belde op mijn mobiel want zat in de tuin. Had de bel niet gehoord. Dus prima service ga zo door.

Ed
3 juni 2021
H.Passial
3 juni 2021

Vers en lekker

Anoniem
31 mei 2021

De sushi is prima. Echter is de vis niet vettig, zit er overal iets te veel Japanse mayo op en is de rijst iets te nat voor sushi.

Mark Ravesloot
29 mei 2021

Prima prijs kwaliteit verhouding!

Patricia
27 mei 2021

Het was geweldig lekker allemaal

Kalkwarf
24 mei 2021

Was weer een feestje. Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merna
24 mei 2021

Ik was er echt niet tevreden mee is de tweede keer dat ik sushi bestel en een vissen graat in de paling of zalm krijg, ik kreeg het vandaag tijdens het kauwen van de paling nigiri en het kwam in mijn tandvlees waardoor ik pijn kreeg en bloed. Beter schoonmaken

Johan
22 mei 2021

Gewoon goed en een prima kwaliteit prijs verhouding

Ben Wählte
22 mei 2021

Uitstekende sushi, prima, kersverse kwaliteit, makkelijk te bestellen , bezorging erg vriendelijk en vooral keurig op tijd !!

Lulive
22 mei 2021

Heerlijke sushi, was lekker vers en gevarieerd.

Broers
22 mei 2021
Ulvc
17 mei 2021
Mireille
16 mei 2021

Op tijd bezorgd en weer super god verzorgd, heel tevreden

Suzan
15 mei 2021

De ossenhaas/ rundvlees op de sushi was erg taai- dit moet echt wel lekker mals zijn dat je het zo weg kauwt. Vorige keer was het vlees heerlijk maar denk niet dat ik dat nog een keer bestel.

Erwin van Altena
13 mei 2021

Normaal gesproken is het echt uitstekend eten, zeker voor afhaal/delivery, maar afgelopen week hebben jullie dit weten te overtreffen. Ik had echt het gevoel in een restaurant te zitten, zo hoog was de kwaliteit. Enorm bedankt!

C
13 mei 2021
Linda Klouwer
10 mei 2021

Heerlijk! Pokebowl zalm echt onze favoriet met Gyoza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter de boer
8 mei 2021

Onze bestelling was niet goed doorgekomen, ze hebben het prima opgelost, zeer goede kwaliteit en wederom erg lekker en vers👍

Aukje
8 mei 2021

Heerlijk gegeten en netjes op tijd

Kristen robaard
6 mei 2021
Wilma
4 mei 2021

👍

evina de graaf
3 mei 2021

stuk voor stuk heerlijke hapjes !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fiona
2 mei 2021

Bestel altijd bij sushi vandaag. Altijd op tijd en heerlijke sushi. Bezorgers zijn vriendelijk en de service is super! Mijn go to sushi restaurant!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed smit
2 mei 2021

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan
1 mei 2021

Lekker en snel

Dick Loots
1 mei 2021

Sushi 🍣 was redelijk tot goed. Maar ik had zelf ietsje meer verwacht. Lange wachttijd voor bezorgen. Wél een voldoende gescoord..

Mo
30 april 2021

De sushi zelf was allemaal erg lekker! Echter zat er een zwarte haar op een van de rollen, deze hebben we dan ook helaas weggegooid en dat was een flinke tegenvaller.

Marit
30 april 2021

Erg lekker maar helaas alweer 1,5 uur moeten wachten op mijn eten. Jammer.

Marc Kwakman
29 april 2021
Marc Kwakman
29 april 2021
Kaylee
29 april 2021

De pokebowls waren heel erg lekker, veel smaak! Voor mij was het precies genoeg, maar voor mijn vriend een net iets te kleine portie. Maar al met al erg tevreden, was super lekker!

Sier
27 april 2021

We bestellen vaker, altijd goed! Jammer dat de pokebowl een stuk minder gevuld was dan normaal.

Joos
27 april 2021
Rebecca
27 april 2021

Bezorging was heel slecht. Na 1,5 uur gebeld waren ze onze bestelling vergeten.....

Silvana
26 april 2021
Patricia
26 april 2021

Na miscommunicatie over bestelling is het bijna na volle tevredenheid opgelost.

Bram
26 april 2021

Sushi vandaag maakt heerlijke sushi voor een redelijke prijs en de bezorging is altijd vriendelijk

Myra
18 april 2021

Lekkere en goede sushi. Ook qua keuze genoeg.

Connie Tol
16 april 2021

Wat een verrassend goede sushi! De sensation de luxe box bestond uit 4 geweldige rollen👌🏻

M
16 april 2021

Prima sushi en lekkere goed gevulde pokebowls voor een redelijke prijs.

Erik
12 april 2021

Top! Altijd! Altijd top! Ik ben verslaafd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jan tuijp
11 april 2021

wij vonden het weer super

Mireille
10 april 2021

Weer heel blij, keurig bezorgd en een heerlijke box en de zeewiersalade is zeker een aanrader

Harry Nijkamp
5 april 2021

In verkeerde straat bezorgd, heb het zelf opgehaald. Gelukkig stond mijn nummer op de zak.

Paul
5 april 2021

Goede lekkere sushi bestelling vas niet meteen compleet even gebeld heel netjes en vriendelijk behandeld snel opgelost met wat extra’s Bedankt tot een volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sharina
4 april 2021

Als de bestelling niet op de bezorgtijd waar je voor gekozen heb gebracht kan worden omdat het te druk is, haal de bezorgtijden dan weg. Als ik om 19:45 uur bestel en de eerstvolgende bezorgtijd is 20:30 uur en ik kies zelf voor "zo snel mogelijk" dan ga ik er vanuit dat mijn bestelling voor 20:30 uur wel gebracht wordt. De bestelling werd om 21:15 pas gebracht wat ik veelste laat vond.

Daniël groot
4 april 2021

Was echt super lekker🍣😋

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carlijn
4 april 2021

Geen verbeterpunten! Netjes op tijd en waar voor je geld. Wij komen terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
4 april 2021
Marit
4 april 2021

Lekkere sushi maar schandalig laat; moest bijna 3 uur wachten en niemand nam de moeite contact op te nemen. Heb dit nog nooit meegemaakt. Zeer teleurstellend en jammer want ben gek op sushi en was 1e keer dat ik hier bestelde. Had betaald maar doe dat nooit meer.

Dsds
3 april 2021

Eten is too. Ben dit stomme beoordelingsmail echter zat. Zet een erin om die niet te ontvangen!

Nick
27 maart 2021

2 uur gewacht helaas

Joris
27 maart 2021

Duurde 2,5 uur voordat het bezorgd werd

Felix plat
16 maart 2021
Dick
15 maart 2021

De kwaliteiten het eten is perfect Mario heb wel een suggestie. Jullie kunnen het beste aan jullie klanten vragen wat zij als bijlage willen. Bijvoorbeeld een bakje washabi ipv twee standaard leveren. Wel of geen stokjes. Een of twee bakjes gember. Dit voorkomt onnodige vuilnis, is beter voor het milieu en je maakt je klanten ook nog blij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
14 maart 2021

Uiteindelijk omdat ik in de buurt was het zelf opgehaald, dat kwam beter uit. Sushi was echt heerlijk! Vol van smaak, niet te stevig gerold en daar waar wat saus bij zat, was dit gelukkig met mate. We hebben wel eens anders ervaren, dus erg blij verrast.

R k
14 maart 2021

Sushi is goed maar beoordeel mij emails na elke bestelling is wel irritant

Constance
11 maart 2021
Ce
11 maart 2021
Achmed
7 maart 2021

Het was weer heerlijk zoals gewoonlijk.

Mireille
7 maart 2021

Super kwaliteit en keurig bezorgd, alleen iets later dan besteld (door drukte)

Esmre
7 maart 2021
John
7 maart 2021

Keurig op tijd geleverd en super lekkere sushi.

Veerman
6 maart 2021

Het eten is top! Alleen kunnen jullie ook wel eens 2 paar stokjes er bij geven..

Hester
26 februari 2021

Heerlijke sushi!!

Susan
26 februari 2021

Was weer erg lekker zoals gewoonlijk

..
22 februari 2021

Smaak was super, jammer dat het leek alsof het was laten vallen. (De sushi lag om en door elkaar)

Eva H
21 februari 2021

Heerlijk! Half uurtje te vroeg maar omdat we geen warme dingen hadden besteld was dit geen enkel probleem.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margreet
21 februari 2021

voor de eerste keer een bestelling geplaatst, voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Leeuwen
20 februari 2021

Super lekkere sushi, snel bezorgd op het Marinapark, top !!

Nicolien
19 februari 2021
Annemarie
19 februari 2021

Het was weer te laat en de warme sushi was koud 3 keer van de 5 bestelling word gewoon te laat bezorgd of koud, maar opmerkingen met veranderingen houden ze hun eigen wel aan

Dave
18 februari 2021
Esther
18 februari 2021

Mooi op tijd bezorgd in ons vakantieverblijf, erg lekkere sushi en een goed gevulde pokébowl. We hebben ervan genoten! Absoluut een aanrader

Marissa
18 februari 2021

Was mega lekker!!!

Jordy
17 februari 2021

Sushi was heel lekker en de inschatting van het aantal personen is goed.

Hein
15 februari 2021
Marga
11 februari 2021
Nicolien
8 februari 2021
Sjon Smit
7 februari 2021

Misdadig lekker!!!

Anita
5 februari 2021

Was weer super!

A.
5 februari 2021

Prima bezorging. Sushi is heerlijk. Gaan we zeker vaker doen.

Minou Soesan
2 februari 2021

Heerlijke sushi, superservice! Dikke 5 sterren! En dank voor de extraatjes, superlief

Anita Veerman
30 januari 2021

Was weer super lekker 😋

Emma
25 januari 2021

Smaakte zoals altijd weer goddelijk!!🤤 We zitten uren later nog prop vol!♥️

Eva
25 januari 2021
Meenhorst
25 januari 2021

Bezorging prima, vriendelijke jongemannen.maar moest er anderhalf uur op wachten. Zou handig zijn te vermelden, bij drukte , hoelang het ongerveer kan duren. Heb na een uur zelf maar contact opgenomen met het filiaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
25 januari 2021

5 soorten sushi geprobeerd en de ene nog lekkerste dan de andere! Echt de moeite waard! Wij gaan zeker vaker bestellen!

Roos Schilder
25 januari 2021

Top sushi, super vers, warm geserveerd, echte top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ryanne
24 januari 2021

Lang op bestelling moeten wachten. 1,5 uur. Eten zelf was prima! Hebben ook excuus gekregen mbt het lange wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
24 januari 2021

Sushi was heerlijk, helaas wel heel lang gewacht (2 uur)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmee
24 januari 2021

Bezorging kwam 1,5 UUR te laat. Er zaten geen stokjes bij. En de warme gerechten waren koud... Erg teleurstellend!

Aldo
23 januari 2021

De sushi was mooi geserveerd en erg lekker! Dus helemaal top!

Anoniem
22 januari 2021

Echt altijd lekker en op tijd, top!

Krens
21 januari 2021

Top, heerlijk gegeten

A.
20 januari 2021

Prima sushi, op tijd gebracht. Gaan we zeker nog een keer doen.

Minou Soesan
18 januari 2021

Heerlijke sushi, supervers! Hele aardige en correcte bezorging, alleen een klein minpuntje: we hebben ruim een uur op de bestelling moeten wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kristina Crane
16 januari 2021

Echt top kwaliteit!!!

Fleur Sophie
14 januari 2021

Echt weer ontzettend lekker!

Anoniem
11 januari 2021
F.plat
9 januari 2021

Voor de 2e keer in zeer korte tijd 1,5 uur gewacht op me bestelling.

Frank
9 januari 2021

Het was weer heerlijk en prima geregeld

Esmee
8 januari 2021

Heerlijk gegeten. Was wel een beetje laat.

Ed smit
6 januari 2021

Gewoon top

Na
6 januari 2021

Altijd wachten bij afhaal.

Eric sier
4 januari 2021

De suchi was heerlijk echt n aanrader voor iedereen

Lyndsey Post
3 januari 2020

De sushi was erg lekker! Het eten kwam 3 kwartier te laat dit was erg jammer, maar na een half uur werd ik wel gebeld om te zeggen dat het wat later kwam dit was wel fijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esmee
3 januari 2020
Mandy van Dijk
3 januari 2020

Snelle bezorging. Super kwaliteit. Weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
3 januari 2020

Weer heerlijk gegeten met de sensation box de luxe.

Kristina Crane
2 januari 2020

Heerlijk genoten 🙏

Lynne
2 januari 2020

Heerlijk gegeten. Bezorging was half uur later dan aangegeven maar hier werd netjes over gebeld.

Cat
28 december 2020
.....
27 december 2020

Bezorging duurde langer dan een uur. Sushi was ook koud en viel uit elkaar wanneer ik het optilde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Merel
27 december 2020
Sjon Smit
27 december 2020
Bont
27 december 2020

Lekkerder dan een taartje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
26 december 2020

Het was weer heerlijk en keurig op tijd