Beoordelingen van Sushi Vandaag Volendam

Recente recensies

5.0
Danielle
20 mei 2024

Edamame bonen waren uitgedroogd en leken wel oud. Sushi was ook net niet. Misschien omdat het een feestdag was maar het was dit keer smaakloos, bonen konden zo in de prullenbak.

Martin van Dijk
18 mei 2024
Do
16 mei 2024
p
15 mei 2024

loempia’s beetje slap, verder het eten dik in orde

Marian Plat
13 mei 2024

De sushi was echt super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Hansen
12 mei 2024
Marcel Tierolf
9 mei 2024

Prima👌🏽

M
6 mei 2024
Pp
6 mei 2024

Snelle service, prijs kwaliteit was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.
2 mei 2024

Zoals gewoonlijk weer erg lekker en de bezorging ook weer helemaal goed.

Wim tol
28 april 2024

Heb geen klachten dus geen opmerkingen

Tanja langenberg
26 april 2024

Super

Syl
24 april 2024
Kay sier
13 april 2024

1,5 uur te laat

Peter Hansen
13 april 2024
Schilder
10 april 2024
Erwin van Altena
8 april 2024

Was weer super

Walter Daalder
3 april 2024

Altijd heel smakelijk! Vriendelijke bezorgers!

Natascha
2 april 2024

Het was heerlijk!

Karin
1 april 2024
Marisa
29 maart 2024

Snel geleverd en erg lekker!

Yvonne
25 maart 2024

Wij zijn Sushi Amsterdam gewend. Jullie pokebowl was beetje laat van smaak. Rijst was flauw. En bovendien een stuk duurder ook. De chruncy terriyaki beef was een lachertje vergeleken bij wat wij in Amsterdam krijgen. Niet te vergelijken! Misschien even een keer in de keuken kijken bij: https://www.i-love-sushi-amsterdamoost.nl/#cat11

J donkersloot
25 maart 2024

Heerlijk gegeten. Het is altijd het beste bij jullie. Miste alleen de wakame in de pokebowl 😭 Het duurde ook n beetje lang maar de bezorger was heel beleefd en ik ging er al vanuit dat het erg druk was. Heel erg bedankt weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaas
24 maart 2024

1uur en 45minuten gewacht, na 50min gebeld en zou binnen 10min gebracht worden. Toen het eindelijk gebracht werd was de yakitori ijskoud. Echt jammer sushi was wel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
24 maart 2024

We hebben wat langer op de bestelling moeten wachten. Maar alles was super vers en er was echt niets op aan te merken. Zeker een aanrader!

Marcella
18 maart 2024

Heerlijke verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
15 maart 2024

De sishi is prima, jammer dat er altijd zoveel onnodig gedroogde kruiden op zitten. En1 paar stokjes bij een bestelling van €40? Snel en netjes bezorgd.

Ted
12 maart 2024

Niks mis mee ! I'll be back.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees
11 maart 2024

De moeite waard een goed product en alles lekker vers

Jantine
10 maart 2024

Heerlijke verse sushi! En precies op tijd gebracht 👍 Een aanrader 😇

Molenaar
9 maart 2024
C Kwakman
7 maart 2024

De bestelling was mooi op tijd en het belangrijkste, heerlijk vers gemaakt. Was te proeven aan alles. Heerlijk

Piet
4 maart 2024

De bestelling kwam 2 uur te laat. Eten zelf was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

chris
3 maart 2024

heerlijk op tijd bezorgd genoten

De b
29 februari 2024

Super lekker gegeten weer yummie

Veerman
31 januari 2024
B
28 januari 2024

2 uur wachten is net wat te lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
27 januari 2024

Keurig op tijd bezorgd.

Tom Dekker
27 januari 2024

Bezorging liep door de drukte wat uit, maar dat werd keurig gemeld en opgelost door Sushi Vandaag. De sushi was daarnaast weer heerlijk als altijd!

Martin
25 januari 2024

Zoals gewoonlijk erg lekker, verzorgt en meer dan genoeg.

Erwin van Altena
23 januari 2024

We komen regelmatig, jammer dat jullie niet op Marken leveren, dan bestelden we vaker. Was echt weer super vandaag!

Nadine
20 januari 2024
Chris
13 januari 2024

Sushi goed, bezorging meer dan anderhalf uur op moeten wachten ondanks zo snel mogelijk bezorgen...

De Groot
11 januari 2024

Zoals gewoonlijk weer heerlijk en wederom op tijd. Op naar de volgende bestelling.

Michelle Schilder
11 januari 2024

Koud eten gekregen, frituur spullen moesten we opwarmen in de airfryer. Geen verse sushi, alles was ijskoud. De sushi hebben we weggegooid, erg jammer voor dat geld.

Miranda
9 januari 2024

ik bestel vaak bij jullie en had dit x weer de luxe schotel (smiddags al besteld vd avond) en wat ik nu erg jammer vond, was dat alles ijskoud was. Normaal is het nog 'warm', smaak was goed maar dit was wel even een tegenvaller :(

Edwin Zoetebier
7 januari 2024
Ed
1 januari 2024

Koude en slappe mine loepias en ijkoude sussi

Mariska
1 januari 2024

De sushi was echt super lekker en genoeg voor het aantal personen. De bezorging was helaas wel te laat, dit waarschijnlijk door een fout op de site. (bezorgen vanaf 16:00 uur)

Peter
27 december 2023

Lekker gegeten

Koosje
26 december 2023

Ik heb al een aantal reviews geschreven maar het blijft de moeite waard! Deze sushi is echt de meest verse en lekkerste die er is. En zelfs met kerst open!!

Koopmans
25 december 2023
Ben Wahlte
23 december 2023

Het was weer heerlijk en keurig op tijd!

Sharon Tol
20 december 2023

Altijd lekker en op tijd bezorgd!

Iris
14 december 2023

Altijd super verse en lekker sushi 🤩

Coca
11 december 2023

Het was eerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia Jansen
11 december 2023

Geweldig lekker en precies wat wij zochten op onze luie zondag met kerstfilms

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eva
10 december 2023
Tygo
6 december 2023

Robin is goeie bezorger

Daniel Kemper
3 december 2023

Eten was lekker, maar 45 min te laat en koud helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jenny veerman
2 december 2023

De sushi was echt super !!! Thanks voor het heerlijke eten!

Vera
27 november 2023
Anouk
25 november 2023

Smakelijk, stond klaar, aanrader

De Leeuw
25 november 2023

Geweldig lekker en vers Keurig op tijd bezorgd

Van Dijk
16 november 2023

Sushi wederom perfect, en perfecte bezorging. Bedankt

J&S
13 november 2023

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjon
12 november 2023
Wanders
11 november 2023

Boven verwachting. Perfecte bezorging.

Desmond
7 november 2023
Jan
29 oktober 2023

Het was heerlijk

Anja Verheij
23 oktober 2023
Olena
22 oktober 2023

De bestelling kwam te laat, het is jammer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben Wahlte
16 oktober 2023

Zoals gewoonlijk, uitstekend !!

Marga
15 oktober 2023

Het was weer mega

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koosje
14 oktober 2023

Altijd zulke verse en lekkere sushi!! Echt een aanrader

De Groot
14 oktober 2023

Wij zijn weer heel blij. Altijd lekker. Bezorging ook weer op tijd.

D. Simbula
13 oktober 2023
voorhaven Edam
11 oktober 2023

Super sushi en bezorging

Veerman
6 oktober 2023

Gewoon lekker

Jan
29 september 2023

Supervers en snelle levering 👍

Simone Brummelhuis
29 september 2023

Sushi proefde niet heel vers. Beetje sompig.

Koopmans
28 september 2023
Esther
24 september 2023

Was lekker en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
24 september 2023

Ik heb om kwart voor 6 mijn bestelling gedaan. Heb zo snel mogelijk aangeklikt. Na een uur had ik mijn bestelling nog steeds niet. Ik heb gebeld om te vragen of dit klopte ik kreeg als antwoord ja over 10 minuten is het klaar en word het bezorgd. Dit was kwart voor 7. Kwart over 7 was het er nog steeds niet om kwart voor 8 was het er. De loempia's waren koud en slap en de gyoza waren ook koud. Heel erg jammer

Kristel
22 september 2023

Was op tijd klaar. Heerlijke sushi en helemaal niet duur

Beppie Tol
17 september 2023

Voor 19 uur besteld, maar het kwam om 18 uur helaas al. Dus we hadden koud eten om 19 uur

.
17 september 2023
Peter visser
4 september 2023

Sushi was lauw. Bezorging 45 minuten later dan gepland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De boer
3 september 2023

Snel lekker ophaal plek beetje rommelig

Ruud Grijpink
30 augustus 2023

Heerlijk gegeten, genoeg voor morgen over,

Kees
28 augustus 2023

Mijn vrouw heeft de hele avond gekotst en op het toilet gezeten. Waarschijnlijk heeft er een stukje rotte vis tussen gezeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
27 augustus 2023

2 uur gewacht op een bestelling, moeten afbellen omdat er geen tijd meer was om het op te eten. Geld moet nog worden teruggestort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisette
27 augustus 2023

Alles iedere keer weer super vers en heerlijk!

Miranda
20 augustus 2023

Ik bestel wel vaker hier en ben altijd tevreden maar ik had nu een pokebowl met mayonaise en ketchup erover. Ik snap niet dat je dat erover heen doet en t aantal gamba’s was dit keer ook erg karig. Heb t niet helemaal opgegeten want ik was misselijk van de mayo en ketchup… erg teleurgesteld

Amel
16 augustus 2023

Koude garnalen, en niet goed gevuld als normaal

Dekkers
9 augustus 2023

Vorige keer een mindere ervaring, maar dit keer zeer goed. Verse sushi, inhoud met veel vis. Vers van de pers met nog een aantal warme gerechten. Heerlijk gegeten!

Henk Veerman
6 augustus 2023

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga
2 augustus 2023

De sushi en bijgerechten waren heerlijk. Bezorging was ook op tijd zoals afgesproken.

Ben Wahlte
2 augustus 2023

Sushi Vandaag hoeft niet verbeterd te worden, is al goed!

RON HEUVEL HEUVEL
31 juli 2023

was slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.