Beoordelingen van Sushi Vandaag Volendam

Recente recensies

5.0
Anouk
25 november 2023

Smakelijk, stond klaar, aanrader

De Leeuw
25 november 2023

Geweldig lekker en vers Keurig op tijd bezorgd

Van Dijk
16 november 2023

Sushi wederom perfect, en perfecte bezorging. Bedankt

J&S
13 november 2023

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjon
12 november 2023
Wanders
11 november 2023

Boven verwachting. Perfecte bezorging.

Desmond
7 november 2023
Jan
29 oktober 2023

Het was heerlijk

Anja Verheij
23 oktober 2023
Olena
22 oktober 2023

De bestelling kwam te laat, het is jammer...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben Wahlte
16 oktober 2023

Zoals gewoonlijk, uitstekend !!

Marga
15 oktober 2023

Het was weer mega

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koosje
14 oktober 2023

Altijd zulke verse en lekkere sushi!! Echt een aanrader

De Groot
14 oktober 2023

Wij zijn weer heel blij. Altijd lekker. Bezorging ook weer op tijd.

D. Simbula
13 oktober 2023
voorhaven Edam
11 oktober 2023

Super sushi en bezorging

Veerman
6 oktober 2023

Gewoon lekker

Jan
29 september 2023

Supervers en snelle levering 👍

Simone Brummelhuis
29 september 2023

Sushi proefde niet heel vers. Beetje sompig.

Koopmans
28 september 2023
Esther
24 september 2023

Was lekker en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
24 september 2023

Ik heb om kwart voor 6 mijn bestelling gedaan. Heb zo snel mogelijk aangeklikt. Na een uur had ik mijn bestelling nog steeds niet. Ik heb gebeld om te vragen of dit klopte ik kreeg als antwoord ja over 10 minuten is het klaar en word het bezorgd. Dit was kwart voor 7. Kwart over 7 was het er nog steeds niet om kwart voor 8 was het er. De loempia's waren koud en slap en de gyoza waren ook koud. Heel erg jammer

Kristel
22 september 2023

Was op tijd klaar. Heerlijke sushi en helemaal niet duur

Beppie Tol
17 september 2023

Voor 19 uur besteld, maar het kwam om 18 uur helaas al. Dus we hadden koud eten om 19 uur

.
17 september 2023
Peter visser
4 september 2023

Sushi was lauw. Bezorging 45 minuten later dan gepland.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De boer
3 september 2023

Snel lekker ophaal plek beetje rommelig

Ruud Grijpink
30 augustus 2023

Heerlijk gegeten, genoeg voor morgen over,

Kees
28 augustus 2023

Mijn vrouw heeft de hele avond gekotst en op het toilet gezeten. Waarschijnlijk heeft er een stukje rotte vis tussen gezeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michelle
27 augustus 2023

2 uur gewacht op een bestelling, moeten afbellen omdat er geen tijd meer was om het op te eten. Geld moet nog worden teruggestort

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lisette
27 augustus 2023

Alles iedere keer weer super vers en heerlijk!

Miranda
20 augustus 2023

Ik bestel wel vaker hier en ben altijd tevreden maar ik had nu een pokebowl met mayonaise en ketchup erover. Ik snap niet dat je dat erover heen doet en t aantal gamba’s was dit keer ook erg karig. Heb t niet helemaal opgegeten want ik was misselijk van de mayo en ketchup… erg teleurgesteld

Amel
16 augustus 2023

Koude garnalen, en niet goed gevuld als normaal

Dekkers
9 augustus 2023

Vorige keer een mindere ervaring, maar dit keer zeer goed. Verse sushi, inhoud met veel vis. Vers van de pers met nog een aantal warme gerechten. Heerlijk gegeten!

Henk Veerman
6 augustus 2023

Erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marga
2 augustus 2023

De sushi en bijgerechten waren heerlijk. Bezorging was ook op tijd zoals afgesproken.

Ben Wahlte
2 augustus 2023

Sushi Vandaag hoeft niet verbeterd te worden, is al goed!

RON HEUVEL HEUVEL
31 juli 2023

was slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
30 juli 2023
Muhren
28 juli 2023

Het was perfect met vriendelijke dank. Fijn weekend.

Marjan Pietersz
28 juli 2023

Keurig op tijd, super ets en overheerlijk!

Peter
22 juli 2023
Roos
10 juli 2023

De sushi is altijd prima, maar de bezorging kan echt beter… om 17:20 bestellen en dan 18:55 afleveren, terwijl de bezorgtijd op zo snel mogelijk staat, ( en de eerstvolgende tijd was 18:15 uur) is in mijn optiek echt veel te lang.

A. Te Edam
8 juli 2023

Lekker gegeten, heerlijk vers!

D. Borst
8 juli 2023

Super vers deze keer weer! Beste ooit!

Sarina
8 juli 2023

Normaal ben ik altijd tevreden over mijn bestelling, alleen deze keer duurde het 1 uur en 15 min voordat mijn bestelling er was. Terwijl ik nog had aangeklikt zo snel mogelijk. Toen de bestelling eindelijk kwam zaten er ook geen flesjes sojasaus in. Al met al beetje jammer.

Shirley
7 juli 2023

Voor ons de eerste keer besteld bij sushi vandaag tot onze grote verrassing werd deze ruim op tijd bezorgd, wat bij andere bezorg diensten de laatste tijd toch niet vanzelfsprekend is. Eten was netjes verpakt en heerlijk

Anoniem
2 juli 2023

Was niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
30 juni 2023
Tim
29 juni 2023

Heerlijk!

Willemijn
26 juni 2023

Bestelling was 45 min te laat De rollen in de box waren veel kleiner dan normaal. Jammer normaal ben ik erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
25 juni 2023

Was weer super en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

inge
24 juni 2023

Super lekker weer !!!

Jo
18 juni 2023

Het was niet vers, was slap/ snotterig. Ook zaten er 2 zwarte lange haren in. Erg jammer want 1e keer was het wel goed.

Carlijn
15 juni 2023

Heel lekkere pokebowltje!

Michel Schilder
14 juni 2023

Lekkere sushi en goeie service!

J.
12 juni 2023

Heerlijke sushi, goede service en snelle levering! Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
11 juni 2023

Netjes op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
10 juni 2023
Esther Bond
9 juni 2023

Altijd goed!

John
7 juni 2023

Iets te laat. Maar het was heerlijk! weer een dikke 10

Johan
31 mei 2023

Weer lekkere verse sushi, wasabi was wat slap mag steviger.

Erwin
29 mei 2023

Zoals altijd uitstekend en heerlijk vers

Linda
29 mei 2023
Berry
22 mei 2023
Miranda Knegt
18 mei 2023

Heerlijk gegeten

Sierr
18 mei 2023

Het was werkelijk heerlijk! Super vers, goed verpakt en goed van smaak!

Herma van Amsterdam
17 mei 2023
Dennis van veen
15 mei 2023

Ik vond het super lekker en ga zeker nog een x bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jonk
12 mei 2023

Alles was lekker.

Ashley Amenchar
10 mei 2023

Vandaag sushi besteld, eerst werd het geleverd zonder sojasaus, gember en wasabi. Even telefonisch contact gehad, werd toen wel vriendelijk benaderd dat het na bezorgt werd, alleen duurde dit uiteindelijk een halfuur! Daarnaast waren de warme snacks veel te doorgebakken, en de sushi was verre weg van vers, rijst was zeer slecht en de gefrituurde kip inside out was zo taai alsof het er al de hele dag stond. Nu maar hopen dat we niet ziek worden

A.T Lagerburg
10 mei 2023

Ik heb samen met mijn kleinzoon erg genoten van de heerlijk sushi die zo keurig op tijd werd bezorg. Zeker voor herhaling vatbaar.

Jean-Paul Everts
3 mei 2023

De sushi was heel lekker zoals altijd, ik heb er een sterretje afgedaan omdat er helemaal geen sojasaus bij zat. Dat is voor t eerst maar toch was het jammer, ik had het ook niet meer in huis en vond het ook weer zowat om het door jullie te laten brengen.

..
3 mei 2023
Dirk
1 mei 2023

Sushi was niet vers, normaal was het beter, maar helaas deze keer niet goed. Bezorging 40 minuten na afgesproken tijd.

Sylvia wahlte
24 april 2023
Rogier
22 april 2023

Heerlijk! Aanrader!

Amel
22 april 2023
Anke
17 april 2023

Het was weer prima. Snel weer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D. B
16 april 2023

Ik bestel regelmatig en 9 van de 10 keer is t heerlijk. Gisteren was de rijst weer eens veel te zoet. Kan gebeuren, hopelijk volgende keer weer beter. Graag beter op letten.

Patrick Tromp
15 april 2023

Erg lekker! Alles zit er bij. Gewoon goede sushi.

Olena
25 maart 2023
Martin Schilder
20 maart 2023

Het was weer top!

Peter Klaarmond
6 maart 2023

Net zo lekker als in Purmerend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Benseddik
2 maart 2023

TOP!!!!

John
2 maart 2023

Eten was super! Alleen de bezorgtijd vond ik tegenvallen 1.5 uur voor 1 poke bowl

M
27 februari 2023

Het was heerlijk. Jammer dat het zo snel op was 🤪

Mandy Rossenaar
24 februari 2023

Zoals altijd erg lekker en precies op tijd geleverd 😊

Veerman
23 februari 2023
Mireille
17 februari 2023

Weer helemaal goed en lekker

Johan
12 februari 2023

Lekkere sushi, vers en prima prijs kwaliteit verhouding.

Dehlia Simbula
10 februari 2023

Vers en goed van smaak, wat ons betreft de beste in Waterland.

FS
7 februari 2023

Lekker vers en heerlijke smaak

De graaf
5 februari 2023

De sushi met garnalen was koud erg jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom Veerman
4 februari 2023

1,5 uur gewacht, de rollen waren door elkaar heen gegooid

Romy
30 januari 2023

19:13 bestellen en dan 20:47 bezorgd….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iep
29 januari 2023

Zaak op zich zelf mag wel wat investeren in look and feeling. Sushi heeft ons gesmaakt.

Caroline
29 januari 2023

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline Veerman
26 januari 2023

Was heerlijk

Demi
23 januari 2023

Normaal is het altijd heerlijk! Nu waren de edamme boontjes echt koud en de sushi zelf ook helaas!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Corinde D’Arcy
22 januari 2023

Heerlijk gegeten, porties groot genoeg, bestelling kwam op tijd, bestellen zeker nog een keer!

Chantal
20 januari 2023

Heerlijk!!

Ilona
18 januari 2023

Netjes op tijd! Aardige bezorger. Super fijn, de tonijn voor zalm vervangen🙏. Jammer dat het bakje half vol was van de edamame bonen😅

Glenn Laenen
16 januari 2023

Top zoals gewoonlijk 👍🏻

Anoniem
15 januari 2023

Waren heel laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kristina Crane
14 januari 2023

Heerlijk!!!

Angelique
8 januari 2023

Precies op tijd! Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
8 januari 2023

Altijd top, mijn favoriete plek om sushi te bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita van Leuzen
8 januari 2023
G
6 januari 2023

Drie kwartier te laat

Dehlia Simbula-Borst
6 januari 2023

Ik bestel regelmatig en normaal is t heerlijk. Gisteren was de nori taai en de rijst veel te zoet. Kan gebeuren, hopelijk volgende keer weer beter.

Nico Tol
2 januari 2023

Normaal zijn wij altijd zeer tevreden, maar deze keer het het een en ander te wensen over. Na een uur gebeld hoe het met de bestelling was. (omdat er nog steeds niets geleverd was) Meneer aan de telefoon gaf aan dat de bestelling binnen een minuut klaar zou zijn en dat hij dan direct onze kant op zou komen. Helaas nog zeker twintig minuten moeten wachten. Dan de sushi zelf deze liet ook een beetje te wensen over, de rollen vielen uit elkaar, de zwarte bladen er tussen waren moeilijk weg te krijgen en de gebakken uitjes waren er echt op gegooid. (dus ook op de andere rollen) Hoop echt dat het door de drukte kwam en dat het de volgende keer weer als vanouds is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tuijp
1 januari 2022

Goede kwaliteit en erg lekker

Kees
25 december 2022

Het was lekker en de bezorging was precies oo tijd. Sushi vandaag raad ik iedereen aan als je Sushi wil eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vera
23 december 2022

Heerlijk en vers!

Bont
22 december 2022

Loempia's moet je niet opwarmen, dan zijn ze niet lekker.. had 2 bakken.. doodzonde

Frank Baltus
18 december 2022
Puck
18 december 2022

Ik vind sushi vandaag echt heerlijk. Het enige jammere was dat ik voor 18:00 had besteld omdat dan pas iedereen aan wezig zou zijn. Maar het was er nu 17:40. Als het 5/10 minuutjes te vroeg is is dat natuurlijk geen probleem maar 20minuten te vroeg, en we hadden ook warme dingen. Dus dat was jammer. Maar het was weer heerlijk!

Nicole
18 december 2022

Poke bowl was heerlijk. In de sushi (zat een lange haar gedraaid. Dat was niet zo fijn.

AK
12 december 2022
Ilona
5 december 2022

Sommige stukjes sushi raakten los. De smaak was er niet minder om🥰. Aardige bezorger!

Majka
3 december 2022

Deze keer super snel geleverd en zoals gewoonlijk super lekker!

W.G.J. Berkhout
24 november 2022

Slechte kwaliteit vlees, vet. De gefrituurde zaken kippastijtje aardappelkoekje smaakloos en drijven in de olie. De sushi redelijk

Anke
23 november 2022

Het was weer heerlijk.

Erwin
21 november 2022

Laat besteld, maar prima op tijd kunnen eten! Lekker en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tol
20 november 2022

Deze box bestellen wij regelmatig, maar dit keer was ie helemaal doorelkaar heen alsof het gevallen was. Deksel ook los erop. Helaas dit keer iets minder van kunnen genieten dan voorheen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mv
14 november 2022
de la Cour
7 november 2022
Carina
6 november 2022

Heerlijke sushi, op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
5 november 2022
Jan klouwer
5 november 2022

Ik bestel al best wel een tijdje sushi bij jullie. En het is altijd goed en vers gemaakt.maar gister kreeg ik een bak oude sushi, ik weet niet hoe oud.maar deze was zeker niet vers gerold.een grote teleurstelling. Maar daar betaal ik toch 17 euro voor erg jammer

Fleur
3 november 2022

Op tijd klaar, lekker en ook te bestellen in kleinere en grotere porties.

Schoute
30 oktober 2022

Heerlijke Sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
30 oktober 2022
Marc Kwakman
30 oktober 2022

Ik bestel hier heel vaak sushi en ik weet wat ik normaal altijd krijg. Deze keer was het helaas niet lekker. Het was ijskoud en de gebakken uitjes en garnalen waren niet knapperig maar slap. Het leek alsof het in de ochtend al gemaakt wad en in de koelkast bewaard was. Normaal krijg je echt waarde voor je geld en dat was dit keer niet het geval. Heel jammer. Volgende keer beter.

Marjan Pietersz
29 oktober 2022
Kusta
28 oktober 2022

Lekker vers , heerlijk genoten . Tot snel

Ab
25 oktober 2022
Ilse smit
22 oktober 2022

Heerlijk gegeten

Tessa
21 oktober 2022

Het eten was echt top! Op tijd geleverd en zeker goeie kwaliteit voor zo’n prijs.

Van leuzen
20 oktober 2022
Martin Schilder
16 oktober 2022

Het was weer top

Marcel
15 oktober 2022

Wederom zeer smakelijk

Katia
10 oktober 2022

Bezorger was erg snel. Pokebowl miste tobike saus en ipv kip kregen we zalm. Ik heb hier niet over gebeld, we hebben het erbij gelaten.

Gina
8 oktober 2022

Zooo lekker

Monique
2 oktober 2022

Heerlijke sushi en niet al te lang moeten wachten.🍣🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joosten
1 oktober 2022

Het eten was heerlijk!

Quinty
29 september 2022
Van Duuren
29 september 2022

Heerlijke verse sushi!! Altijd keurig op tijd gebracht door een vriendelijke bezorger.

Fleur Sophie
29 september 2022

Was weer heerlijk!

Ben Wahlte
29 september 2022

Zoals altijd, prima kwaliteit en de bestelling keurig.op tijd

F.p
24 september 2022
Dick
18 september 2022

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
18 september 2022

Sushi was heeerlijk, zat alleen wel en haar in.

C
17 september 2022
Ivana
17 september 2022

Pokebowl’s met kip en zalm besteld Lekker maar niks bijzonder. Daartegenover zalm maki met creamcheese overheerlijk.

Inge
13 september 2022
M Baerts
12 september 2022
.
11 september 2022

Sushi was heerlijk zoals altijd maar de bezorging duurde langer dan verwacht 1:45 uur

Runderkamp
7 september 2022

Sushi was heerlijk, super vers en goed bereid. Het was een hapje voor visite, kwam iets later dan besteld, maar de kwaliteit maakte alles goed.

Fleur
4 september 2022

Door de kermis nergens kunnen pinnen. Gelukkig wilden de medewerker(s) meedenken nadat het mij niet lukte om geld te bemachtigen en heb uiteindelijk toch nog kunnen betalen. Het eten was wederom heerlijk!

Dick
2 september 2022

Het eten was weer geweldig maar ondanks de opmerking bij de bestelling dat ik geen stokjes en washabi wilde maar hiervoor in de plaats gember vond ik slechts 1 gember bij de bestelling. Als je vraagt om opmerkingen maar je geeft er geen gehoor aan dan heeft het geen zin.

Keizer
27 augustus 2022

Vers en snel!

Fleur
25 augustus 2022

Altijd lekker en op tijd klaar

Kristina Crane
15 augustus 2022
Dehlia
13 augustus 2022

Wederom heerlijk!

E.
13 augustus 2022

Gewoon lekker!

Frank
8 augustus 2022

Altijd top, een aanrader

Mireille
8 augustus 2022

Altijd top, nog nooit en minpunt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
5 augustus 2022

Mega sushi en poke bowl

Sam Veerman
3 augustus 2022
Janine Kok
31 juli 2022
Tevreden klant
30 juli 2022

Prima sushi vooral de luxe is echt lekker, alles was weer op. Ook prettig dat er deze keer wat meer soja en wasabi bij was.

D.C.S.
29 juli 2022

Box was op ze kant gehouden waardoor alle sushi 1 kant was opgeschoven in elkaar

Chris
20 juli 2022
F van Drie
18 juli 2022

Toppers super was het weer

Muriel
18 juli 2022

Heerlijke pokebowls, we hebben genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Buys
17 juli 2022

Niet

Luna
17 juli 2022

Wij hadden onze wensen doorgegeven in het opmerkingen veld. Alles was goed doorgekomen. We hebben super lekker gegeten!

Gina
6 juli 2022

We hebben er allemaal van genoten

John
4 juli 2022

Allemaal prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
2 juli 2022

Altijd heerlijk sushi

Dehlia
1 juli 2022
Van Duuren
30 juni 2022

Super lekkere sushi! Echt heerlijk vers!

Monique
29 juni 2022

Alles is lekker; de sushi, de pokebowls, heerlijk!

Robert Van Zelst
25 juni 2022
Lindsay
25 juni 2022
John
19 juni 2022

Helemaal prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico Tol
16 juni 2022

wij bestellen hier wel vaker en het is eigenlijk altijd goed tegen een redelijk tarief. alleen probeer ik regelmatig de app op mijn telefoon te zetten maar dat lukt steeds maar niet.

Kristina Crane
15 juni 2022
Kalkwarf
4 juni 2022

Was weer heerlijk. Veel keuze

Dick
28 mei 2022

Het eten was heerlijk maar men was de sojasaus vergeten toetje voegen :(

Veerman
28 mei 2022
Angela Klouwer
25 mei 2022

Sushi was heerlijk! En de bezorger heeft het nog een beetje warm en nog eerder dan aangegeven bezorgd. :-)

Vera Mühren
22 mei 2022

Het was heerlijk 😻

M B
21 mei 2022

N

Lida
21 mei 2022

Heerlijk. Word altijd op tijd gebracht. Toppers

De Goede
6 mei 2022

Weer super genoten van de heerlijke sushi en de top service.

Melanie
29 april 2022
Mireille
25 april 2022

Keurig bezorgd en heerlijk gegeten

Natasja
22 april 2022

Sushi vandaag is echt de best. Goed gevulde pokebowl zeer mooi opgemaakt en super van smaak. Op 1 mijn favoriet.

Carlijn
21 april 2022

Heerlijk vers. Ruim op tijd bezorgd.

Lida
18 april 2022
Ab
14 april 2022
Johan
12 april 2022

Eerste keer besteld, en zeker voor herhaling vatbaar want het was top!

Jan de Groot
11 april 2022

Professioneel en goede kwaliteit.

De Boer
10 april 2022

Sushi was goed alleen wel koud... Om 11 uur besteld voor 19:00 en geleverd om 19:28... Maar uiteindelijk wel genoten

S
8 april 2022
Mh Rossenaar
3 april 2022

Zoals altijd precies op tijd geleverd en alles lekker vers gemaakt.

Marcel
3 april 2022
Jasper
2 april 2022

De kwaliteit was anders dan we gewend zijn. De sushi smaakte anders het leek alsof de rijst of iets wateriger was.

Lida
28 maart 2022

Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Radia
25 maart 2022

Heeeel lekker en snelle bezorging 👍🏻

Antoinette van Leeuwen
25 maart 2022
Tol
20 maart 2022

Deze box vaker besteld, maar dit keer vond ik hem heel erg tegenvallen... erg saai ,droog, misschien al een aantal uur eerder gemaakt? Zijn we niet gewend van jullie. Meestel is de crunchy garnaal echt lekker crunchy en vaak nog een beetje lauw warm zo vers en nu een slappe hap. Kleine stukjes sushi normaal is het lastig om hem zo om in 1x op te eten dit keer waren ze erg karig met alles.Dit gaat over de box sensation deluxe . Mvg Fam Tol.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koosje
19 maart 2022

Super vers en altijd heerlijk

S
18 maart 2022

Top, zoals altijd!

Corine
16 maart 2022

Snel en vriendelijk bezorgd

Monica
14 maart 2022

Voor het eerst een mix sushibox besteld om uit te proberen. Het was heerlijk en de bezorging was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lida
14 maart 2022

Het was weer super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
13 maart 2022
Mireille
13 maart 2022
De Goede
4 maart 2022

Op tijd geleverd, en top kwaliteit sushi!

Frank
4 maart 2022

Prima eten, bezorger tot aan de deur (zelfs op vakantiepark). Sojasaus voor de liefhebber aan de minimale kant, en de stokjes ontbraken! Al met al aanrader

Peter
2 maart 2022

Was top

Souad
28 februari 2022

Sushi is lekker. Alleen wachttijd is minimaal 1.5 uur helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

piet
28 februari 2022
Van Beek
20 februari 2022
Ellen
19 februari 2022

Sushi was op zich lekker maar de gedroogde peterselie en chilipoeder vonden wij erg jammer.

Natasja
17 februari 2022
Kes
15 februari 2022

Sensation de luxe niet normaal zo lekker

Kelly
13 februari 2022

Bezorging was precies op tijd en dat voor een zondagavond, sushi was lekker vers! Had alleen de verkeerde rol gekregen, had zalm besteld en kreeg tonijn. Verder was de smaak wel weer geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Radia
11 februari 2022

Heerlijke Poke bowl gamba’s 😋 Bezorging was ook heel snel top 👍🏻👍🏻👍🏻

Charita
11 februari 2022
Achmed Afkiri
6 februari 2022

Sushi vandaag Volendam tilt de sushi ervaring naar een hoger niveau. Wij bestellen altijd bij hen en het is altijd perfect. Wij eten nergens anders sushi meer…

Ingrid
5 februari 2022

Weer heerlijk gegeten lekker vers

lida nes
4 februari 2022

super lekker

kiki
29 januari 2022

Sushi was heerlijk. Bezorgingstijd was iets meer dan een uur.

Ivana
29 januari 2022

Bezorging top op tijd. Kwaliteit ook erg lekker en vers. Alleen de zalm cheese (cheese) mag smaakvoller zijn.

F van Drie
29 januari 2022

Altijd goed,

Safia
24 januari 2022

Lekker en snel bezorgd

Glenn
24 januari 2022

Eten geweldig bezorging wederom te laat!

Soraya Tol
24 januari 2022

Bestelling kwam eerder dan aan gegeven, op zich niet erg. Alleen het kan ook voorkomen dat mensen dan nog niet thuis zijn. Voor derest was het top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulien
15 januari 2022

Heerlijke verse sushi

Sier
14 januari 2022

Heel lekker gegeten. De bezorging was keurig.

Denise
13 januari 2022

Het smaakte erg lekker weer!

.
12 januari 2022

Het was voor het eerst minder. Het leek wel niet goed gebakken allemaal

Marjan Pietersz
11 januari 2022

De sushi was heerlijk en perfect op tijd geleverd. Dank!

Paula
10 januari 2022

Zoals altijd weer top en heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
6 januari 2022
van Dam
6 januari 2022
Anoniem
3 januari 2022
Isabel
2 januari 2021
Jan Koning
31 december 2021

Het was meer dan uitstekend!

Harry
31 december 2021

Op tijd bezorgd, super kwaliteit en echt smullen

Niek scholten
29 december 2021

20:00 uur afgesproken en ze waren stipt op tijd. Brommer meneert was erg vriendelijk. De sushi zelf was ook prima

De Jong
29 december 2021

Voor de 2x hebben wij meer dan 2 uur moeten wachten op onze bestelling. Ze zouden het goed maken omdat die eigenlijk niet kon. Geven ze er een paar blikje bij. Dit was zeer teleurstellend.

Linda
27 december 2021

De sushi was erg lekker en de bezorger was goed op tijd ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben Wählte
27 december 2021

Uitstekend sushi, makkelijk te bestellen en exact op tijd geleverd, complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theunis
26 december 2021

Het was TOP

Rob
25 december 2021

Ondanks dat ik vandaag (Op eerste kerstdag) had besteld gewoon geleverd binnen een uur. Kwaliteit zoals elke keer top. Ik bestel alleen elke keer teveel.

Margriet
25 december 2021

Super mooie sushi.

An
24 december 2021
Martin Schilder
24 december 2021

Het was weer heerlijk, wat is het toch lekker.

Jon
23 december 2021

Altijd lekker en altijd op tijd.

Roos
20 december 2021

Heerlijke sushi! Vers gemaakt en op tijd klaar bij afhalen. Was nog warm. Top.

N
19 december 2021
Inge
17 december 2021

Sushi was lekker, maar niet bijzonder. De warme gerechten waren niet warm meer. De garnalen loempia's vielen ons erg tegen. Veel deeg, weinig smaak. Bezorging duurde vrij lang, bijna 2,5 uur na de bestelling werd de sushi bezorgd.

Karin
16 december 2021

Zeer geslaagd en lekker. Bezorging top, kwaliteit top !

J. Van Beek
15 december 2021
Jeanet
13 december 2021

Superlekker gegeten! Top adres🤩

Joke
12 december 2021

Hele smaakvolle gevarieerde sushi.

Stacey
11 december 2021

Eten is altijd top, alleen als het te lang duurt, is het wel beter als iemand van de zaak belt dat het wat langer duurt.