Beoordelingen van Sushi Vandaag Volendam

Recente recensies van Sushi Vandaag Volendam

5 sterren na 66 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger vriendelijk helaas bleek de sushi plat gedrukt te zijn waardoor sommige sushi geen rolletjes meer waren. Kwaliteit goed

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere verse sushi, snelle service, duidelijke website. Zeker aan te raden!

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima Sushi! Goede prijs/kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

altijd op tijd klaar vers en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was super lekker top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers en op tijd bezorgd!

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

De suschi met tonijnsalade was niet lekker. Het was geen salade, maar droge stukken tonijn uit blik. Verder even lekker als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eigenlijk is alles hier lekker, maar vandaag een keer de pokebowl gefrituurde garnalen besteld. Geweldig! En de bezorging is zeer goed geregeld. Nog nooit moeten wachten, altijd op tijd of zelfs iets eerder. Top!

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ! Zeer tevreden

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar (afhaal) Perfect vers, heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was geweldig. Vers en optijd!

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mega lekker alleen nog steeds te grote sushi. Zonde om het in stukjes te moeten snijden

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De eerste keer besteld bij sushivandaag. Goede smaak en verse producten. Ga zo door !!

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker én snel.

, 20-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom alles prima in orde

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pokebowl en losse sushi besteld. Was super lekker en precies voldoende voor 1 persoon. Ook netjes op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar!

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte sushi. Wij hebben heerlijk gegeten en zullen absoluut vaker gaan bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! De bezorging was snel en goede prijs.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, goede portie, genoeg saus, stipt op tijd. Aanwinst voor Volendam

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi en snel bezorgd

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect zoals altijd!

, 29-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker!!!

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top lekker

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede services, goede sushi, verse sushi.. Top

, 10-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst om 19:48, sushi werd geleverd 20:02! De sushi was hartstikke vers want alles was nog warm. Super!

, 31-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede prijs/kwaliteit. Bezorger op tijd

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker vers en precies op tijd bezorgd.

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekkere verse sushi! Top

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was allemaal lekker en snelle levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De rijst was erg zoet.. De ene box was gekoeld, de andere aan de warme kant. De bezorging was perfect.

, 17-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Sushi is meer dan vers en erg lekker!

, 16-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Producten zijn goed, maar kan beter en mag iets meer zijn voor prijs.

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Ik had zelf de verkeerde sushi besteld en ik kreeg gelijk de sushi mee die ik eigenlijk wilde. Super service!

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Overzichtelijke site om te bestellen, bestelling stond netjes klaar op het afgesproken tijdstip, héérlijk gegeten! Top!

, 04-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten, snelle bezorging en heerlijk vers. Echte aanrader

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Top sushi, aanrader!!

, 01-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten! Het zag er prachhtig uit en de smaak was ook echt goed!! Dit gaan we zEker vaker doen!

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker top

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16:00 besteld, en kwam precies om 16:00 aan de deur was helemaal super!

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, dat het nog bestaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heel erg lekker

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!!!

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer vriendelijke bediening en zelfs dat ze al aan het opruimen waren werden we vriendelijk geholpen. En natuurlijk 2e keer weer en via de webside besteld. Alles weer super lekker en op tojd klaar.... Aanrader en aanwinst voor Volendam

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer zeer snel bezorgd en super lekker!

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Erg goede afhaal sushi! Erg vers!

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heel lekker en lekker op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk! En snel bezorgd! 👍

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Hoe de kwaliteit sushi voor een zeer betaalbare prijs. Aanrader!

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom FANTASTISCH! COMPLIMENTEN!

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker en snelle, goede service!

, 23-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging was ook vrij snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekkere, grote sushi, waar voor je geld. Vriendelijke mensen en prima kwaliteit. Ik kom hier zeker nog een keer terug.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima sushi voor prima prijs!

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nou ja, ik wist niet of ik deze recentie moest plaatsen gezien ze net open zijn, maar ja ik moet ook gewoon betalen. als eerste was de bestelling 1 uur te laat. dan de bestelling, ik bestel regelmatig sushi en ook eet ik regelmatig buiten de deur dus ik weet waar ik het over heb, alles was veel te groot te veel rijst en of te grote stukken komkommer erin, nee dit was geen sushimaster die het heeft gemaakt en voor 50 euro sushi en 2 kleine flesjes sojasaus. geen stokjes en het zag er al met al ook niet smakelijk uit. eigenlijk een teleurstelling voor ons, ik was zo blij. sushi op Volendam. maar helaas, eens maar nooit weer.

Reactie van Sushi Vandaag:Beste meneer Frank, We hebben u recentie gelezen. Kunt u ons contact op nemen we willen graag voor u samen oplossen. Nogmaals excuses van ons.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Gisteren deze nieuwe zaak getest, de box sushi werd vers gemaakt, heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zaten helaas geen stokjes bij en geen soja

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heel lekker, en ook op tijd bezorgd. Daar houden we van!